Cevap: Gülme şekli ve kişilik analizleri
| Simge Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Süslümm, aslında bunun açıklmasını en güzel sen yaparsın balım.. Yinede kendimce açıklamamı yapayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Çok çok komik bir durumda gülmekten yarılınca çıkan ses mi acaba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Haha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yok be bitanem , ben hic öyle arapca gülmedim ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Inan bilmedigim icin sordum bende , moda olmus ya herkes öyle gülüyor.Acaba öyle gülenler nasil bir ses cikariyorlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |