Cevap: Counter Strike - Noyan Faciası
| Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Profesyonel yalan işte budur. Helal olsun sana kanka Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yenilgiyi kabul etmelisin. Bu kadar zoruna gideceğini bilsem oynamazdım seninle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Altı üstü yenildin. Ne gerek var böyle yalana dolana? Şimdi çıkıp saçma sapan inkar edeceksin. Oyunu bilenler anlar zaten kimin yendiğini. Sakın haklı çıkmak için millete link verip destek isteme Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kimse inanmasa bile sen biliyorsun neyin ne olduğunu. Bu da son cevabımdır. Şimdi ne yazarsan yaz. Rezil herif Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Noyan , bu tür fesatca düşüncelerin yüzünden seni kınıyorum : ) Benim desteğe ihtiyacımmı var. Ben print'imi atarım açıklamamı yaparım inanan inanır inanmayanda umrumda olmaz : ) Destekciye gerek yok , herkese link verecek boş zamanımda yok. Neyse kanki , tamam sen yendin. Rahat bir şekilde uyuyabilirsin , bak kabül ediyorum sen yedin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Utanmadan kanka dediğin kişiyi yalancılıkla suçlayacak kadar büyütüyorsun yenilgiyi. Tamamdır arkadaşlar , kabül ediyorum Noyan arkadaşımızın gösterdiği print doğrudur. İyi IF'ler.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |