Cevap: X`e MektupLar..
Merhaba X'im ..
Aklımda sayısız kelime dolaşmakta başıboş.. Nerden başlasam ne desem bilmiyorum. Bir yanım hüzün bir yanım mutluluk karışımı huzur ..
Bu son olaylar canımızı çok sıktı ikimizinde . Her daim bana destek oldun ,yanımda olsan anca bu kadar yardım ederdin dedirttin bana Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Okulum elimden gitmek üzere.Ve ne yazık ki şuan yapacak hiçbir şey yok . Hadi bu sene öyle böyle babam halletti diyelim peki seneye?
Bir de insanı suçluyorlar .. Ayıp ya.. Ben dedim bir sene daha hazırlanırım diye ,O demişti sen istediğin okulu seç gerisine karışma diyen . Şimdi neden beni suçluyorlar ki ?
Ordakilere ayak uydurmadım diye mi oldu bunlar ? Hep karşı tarafı düşünen ben oldum diye mi kaybettiklerimin sayısı bu kadar fazla ?
Ama dur .. Bu kadar bıdı bıdı yapmama rağmen ben mutluyum . Çünkü senin bana verdiğin huzur ve güven var içimde yalnızca. Hani dünya yansa umrumda olmaz derler ya bazıları, şuan bende öyle bir durumdayım .
Tüm her şeyimi kaybedeyim yeterki sen ol yanımda .
Çok doluyum kaç gündür biliyorsun . Her şey üst üste geldi sanki biz'e inat ..
Şimdi yağmurda yağıyor ya ehe hüzünlenip duygusallaştım yine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her cümlede bir art niyet arayan ben , sende duraksadım .
Kavga çıkarmak kanımda vardı ama sende soluklandım .
Kaç haftadır beraberiz bir kere bile kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ..
Seni kırmaktan o kadar korkuyorumki .. Bencildim ben sevgili X'im .. Sevdiğimden önce ben mutlu olmak isterdim , bu huyum yüzümden saçma sapan belalar açtım başıma .
Ama şimdi o kadar farklı ki her şey. Evet seviyorum nan ben ! diyebiliyorum.
Bu benim için ne kadar önemli bilemezsin . Ve evet o da beni seviyor,buna tüm kalbimle inanıp güveniyorum demek o kadar anlamlı ki benim için ..
Belki okulum elimden gidecek, belki istanbul'umdan bile olacağım ama senin varlığın inan hepsinden çok daha önemli .
İyiki kelimesi sende anlamlaşıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni çok seviyorum . |