Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2010, 04:07   #14
AktueL
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İran - İsrail'i Vururuz.

MacTavish Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiyenin avrupadan hukuk beklemesi kadar komik birşey olamaz. Ama malesef beklicekler ve herzamanki gibi avrupanın kuklası olucaklar.

Türkiyenin başında ahmedi nejad olsa ne pkk kalır ve israil. ( bu da benim görüşümdür..) Ki bilenler bilir kuran-ı kerimde israilin yok olacağı açık şekilde belirtilmiştir. umarım türkiyeme nasip olur bu.

Chat : ilk mesajında bu saldırıyı israil yaptırmıs ve bunu haberlerde göremedim tarzında yazdıgın mesaj sonucunda bunu haberlerde gördüğümü belirtmiştim.

Öyle düşünme sebebim şu mesajındır : PKK ne zaman kara kuvvetleri hariç bir birliğe bu şekilde ağır darbe vuracak şekilde saldırdı. Saldırmışsada tam bilgim yok , ancak böyle 2 olayın üst üste gelmesi tuhaf değilmi.

Ama eğerki anlatmak istedigin iranla alakalı bir durumsa ilk mesajım dışıdır.

Not : Aslında yine kısır döngü bizler adına. başka saldırılarda böyle açılan mesajlarda yine aynı mesajlarla görüşmek üzere
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gorunuste kucucuk bi ulke 7 milyon anca nufusu var , turkiye yada iran girerse israile israil diye birsey kalmaz lakin diplomasi ve uluslararasi siyaset 'de ve teknolojide israilin eline kimse su dokemez , dunyaya yon veren sirket sahipleri , butun ulkelerde sermaye ortakligi var hal boyleykende asariz keseriz vururuz gibi soylemler anca tribunlere oynamakla kaliyor ahmedi nejad la erdoganin yaptigi gibi ..
Ahmedi nejat turkiyenin basinda olsa bilmem su kalmaz bu kalmaz gibi talihsiz cumleler kurmussun , daragclari olurdu , kizlarimiz basi acik diye kirbac yerdi , cikip ses cikarani sokagin ortasinda polisler kursuna dizerdi vs.. Uzayda mi yasiyorsun bilmiyorum ama iran'da ki pkk sorunu daha buyuk olcude , pkk saldirilari iranda daha fazla oluyor daha gecen iran karakoluna saldiri oldu 15 iran guvenlik gucleri olduruldu , ve yine iran askeri sinirdisi operasyon yaparken PJAK militanlari tarafindan pusuya dusuruldu ve 16 iran askeri oldu elinde internet var merak edersen acip arastirirsin ..
Ek olarak kuran'da israilogullarinin helak oldugu belirtilmistir ama , 'biz israilogullarini en ustun irk olarak yarattik' diyede belirtir . Dedigin gibi daha cok boyle baslik atilir daha cok yorum yazilir ..

Bir arkadasda Adolf hitlerin o irkci sozunu yazmis , sunun ayrimina iyi varmak gerekiyor , israil devletinin yaptigi katliamlar yuzunden israil halkini sorumlu tutamayiz . Israil halkina dusmanlik beslemek ahmaklik olur devletin yaptigi bir teror bu vatandaslarinin degil .Filistinli kardeslerimizin vermis oldugu mucadele hak mucadelesidir , ALLAH yar ve yardimcilari olsun ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver