Cevap: İran - İsrail'i Vururuz.
Arkadaşımız güzel bir şeye değinmiş , ancak şöyle birşey var ;
Iran , kendi yolunu çizmiş bir ülke , gelişmeyi düşünmeyen , biz böyle devam edelim önümüze kasis yapmaya çalışan olursa savaşımızıda yaparız , kanda dökeriz kanda döktürürüz diyen bir ülke. Diğer bir deyişle aklını kullanarak işleri yorumlamayan bir ülke. Iran'a kimse Türkiye dostu diyemez. Zamanında onun yaptıklarını Yunanistan ve Ermenistan bile yapmadı bize. Az birşey tarihimizi araştırmak ve tarihimiz hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir.
Allah , Türkiye'ye bir deniz yolu nimeti vermiş. Orası olmadan hiç bir ülke hiç bir yere deniz ticareti yapamıyor. Böyle bir ülke iken hangi ülkenin bize dostluk beslediğine inanırızki . ( Zamanında diğer ülkelerin bu deniz yolu için yaptıklarıda çabası )
Iran , biz saldıracaz yok edecez gerekeni yapacaz demiş. Saldırsında göreyim . Israile savaş suçu işledi gereken yapılacak diyor, ama kendisi son 10 yıldır ortada birşey yokken tüm füzelerini israil e doğru döndermiş durumda bekledi. Hak vermiyor değilim , israil kadar sereffsiz bir ülke yoktur . Kuran-ı Kerim'de bile İsrailoğulları diye anlatılır.
Benim o bahsettiğim konu hakkındada hiç bir haberde o şekilde deyinilmedi. Çok bekledim , ve üzüldüm böyle bir konuya deyinilmeyince. Dedim acaba , bendemi bir suç var. Benmi yanlış düşünüyorum. Son sözümü söyliyim ; Iran , bizden müslümanlığı kullanarak destek talebinde bulunacak , ama Türkiye bu operasyona savaşa katılmam diyecek , Avrupa birliği denen birşey var , bu Dünya'nın horozu bizmiyiz diyecek ve işi hukuksal yönlerden halletmeye çalışacak. Iran , hedefine ulaşamayacak.
Sadece bir yorum kendimce. İyi IF'ler.
__________________ Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m... |