01 Haziran 2010, 10:59
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İran - İsrail'i Vururuz.
| Chat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Şimdi güzel hoşta benim aklıma birşey geldi , ancak hiç bir haber programı bunu şu yönden yorumlamadı ;
- Akdeniz'de Saat 05:00 'de insani yardım taşıyan Türk gemilerine saldırı yapılıyor ve 20 tane şehit veriliyor.
- Akdeniz sularına en yakın deniz alay birliğimiz olan bir birliğe saldırı yapılıyor 6 Şehit veriliyor. 05:30
- PKK ne zaman kara kuvvetleri hariç bir birliğe bu şekilde ağır darbe vuracak şekilde saldırdı. Saldırmışsada tam bilgim yok , ancak böyle 2 olayın üst üste gelmesi tuhaf değilmi.
- Bir diğer konuda , Arjantin hükümetinin Atatürk heykelinin açılışına izin vermemesi. Ettimi 3 gündem konusu , kafa karıştırıcı değilmi sizcede bunlar | Öncelikle bu konu izledigim kadarıyla 2-3 yerde konusuldu ve bunları yaptıran israildir ve bilirsinizki pkkyıda abd ve israil yönetmektedir.İsrail şuan abisi amerika ile türkiyeyi tokatlıyor. Ve bizim ülkemiz hiçbirşey yapamıcak bekleyin görün.Kendi ülkesinde hukuk olmayan türkiye dünyada israile karşı hukuk arıyacak gidin kafanızı duvara vurun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiyenin mazisine imparatorluguna bakın tık çıkartamıyor ama iran'a bakın birde. Gelde ahmedi nejad'a saygı duyma. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Not : Ayrıca rica ediyorum klavye başında dünyayı kurtaran sanalın kölesi olup işin içinden çıkamayan hayatında bilgisayardan başka aktivitesi olmayan küçük beyinlere kulak asmayınız. tabiki meclisten dışarıdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |