Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2010, 17:16   #4
BaRoN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz Nerede Kaldınız

gambiyetsiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kusura bakmayın fikrimi belirtiyorum sadece fakat birkaç konu da Türkçe'yi düzgün kullanmaktan bahsettiniz. Eurovision'la ilgili konuda etrafa - rep dağıttınız. Türkçe'min sizden iyi olduğunu iddia etmeyeceğim. Ama "sağdece" değil, "sadece"dir bu kelimenin yazılışı. Bir şeyi doğru yapmayı düşünüyorsanız, tam anlamıyla her şeyini doğru yapmaya çalışın bence. Naçiz fikrimi belirttim, saygılar sevgiler...

Ben Türkçeyi düzgün kullanmaktan söz etmedim. ki Türkçe kaç lehçede konuşuluyor biliyormusun sen? doğusu ayrı, batısı ayrı, trakyası ayrı, iç anadolusu ayrı v.s v.s, yedi bölgede en az 15 - 20 lehçe var Türkçeyi kullanan. benimkisi onlardan biri. 'sağdece' yazmamda Türkçeyi kötü kullandığım ortaya çıkmaz aksine lehçemin nereye ait olduğu çıkar!.
asıl söz ettiğim şey ise; busene 120 Ülke (seneye kimbilir kaç ülke olacak!)harıl harıl Türkçe okuyor, öğreniyor, konuşuyorken bizimkiler hala ejnebi dili ile güya dereceye girme sevincini yaşıyorlar. haramzadeler!

bu arada yanlış bir konuda bu fikrinizi belittmişsiniz. bu başlık o başlık değil, konu çok farklı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver