Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2010, 11:45   #3
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 27 Mayıs 1960 - Bir Utancın Hikayesi

Benim üzüldüğüm şey; ne zaman forumda demokrasiden, adaletten, eşitlikten bahseden arkadaşlarımızın bu konuyla ilgili olarak hiç yorum yapmamaları ve başlık açamamalarıdır. Malesef ki CHP darbeye çanak tutmuştur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Açtırlar ise de ben göremedim kusura bakmayın.) Her ne şekilde olursa olsun bir ülkenin bakanları ve başbakanı bu şekilde cezalandırılamaz! O görüntüleri ne zaman izlesem sinir küpü oluyorum ve lanet okuyorum. Adnan Menderes seçim duyurusunu ilan etmek için kürsüye çıkıyor ama nedense mikrofonun kabloları kesilmiş olunuyor. Bazılarının demokrasiden anlayışı işte bu kadar dar ve saçma. Demokrasi olacaksa bu benim demokrasim olmalıdır anlayışını biz ne zaman terk etmez isek işte böyle Ordu vesayeti, postal sesi altında bu ülkeyi yönetiriz. Evet belki artık eskisi gibi değiliz ama nedense hala birileri ordudan medet bekliyor. Ne o yoksa 60'ları 70'leri 80'leri tekrar mı yaşamak istiyorsunuz? Yetmedi mi bu ülkenin kanını kardeş kardeşe döktürtmek. Milleti birbirine kırdırtmak. Yetmedi mi insanları zindanlara tıkıp işkence yapmak. Yetmedi mi binlerce kitabı sırf benim demokrasi anlayışıma uymuyor diye yakmak? Demokrasi toplumun demokrasisidir senin benim değil.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat