Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2010, 08:45   #1
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hepimiz Kardeşiz Palavrasından Bıktım

Hepimiz kardeşiz lafından fena halde sıkılmaya başladım.
Mevlana,Yunus,Edebali kültürüm hafife alınamaz.

Kuran ilgim,bilgim de hiç hafife alınamaz.
Ancak ‘’Yaradan’dan ötürü Yaradılanı sev!’’ lafında ben bir fren yapalım diyorum.
Hepimiz kardeşiz diyemiyorum ben.
Mafya kardeşim olamaz.
Kadın satanlar,uyuşturucu tüccarları,savaş zenginleri,silah tacirleri kardeşim olamaz.
Türk bayrağının dalgalandığı gönderi kırarak,bayrağımı yerlere atarak üzerinde tepinen benim kardeşim falan değil,sadece düşmanımdır.
Teröriste terörist diyemeyen,teröristleri Türk siyasetinin muhatabı olarak adres gösterenler benim sadece düşmanımdır.
Kardeşlik bu kadar kolay mı?
Polisime,askerime,öğretmenime,hamile kadın kardeşlerimize,kundaktaki bebeklerimize,hiçbir saldırı olmadığı halde,kahpece,sinsice,kalleşçe kurşun sıkanlar ve kurşun sıkılması için namussuzca emir veren elebaşıları benim hangi hakla kardeşim olabilir?
Eğer İslam dinine sövmüyorsa;Hıristiyan,Yahudi,Süryani,Alevi kardeşim olabilir.
Eğer Türk Milletini aşağılamak gibi bir gayret içinde değilse;Ermeni,Rum,Rus,Alman,İngiliz,Amerikalı kardeşim olabilir.
Ama;koynumuzda beslediğimiz yılanlar benim kardeşim falan olamaz.
Ülkemi zayıflatmak,çökertmek,bölmek,yıkmak isteyenler benim sadece düşmanlarımdır.
Birliğimizi,beraberliğimizi istemeyenler benim için sadece beladır,musibettir,şer şahıslardır.
Şeytanla kardeş olamayız.
Hepimiz kardeşiz lafı beni son derece rahatsız etmeye başladı.
Şerefsizler,ahlaksızlar,vatan hainleri,nankör zavallılar ne zamandan beri kardeşim oluyor?
‘’Sayın! Laiklik! Atatürkçülük! Müslümanlık!’’gibi bir çok değerlerin içine ettik,bir çok sözcükleri kirlettik,hakiki anlamlarından saptırdık.
Sıra ‘’Kardeşlik’’sözüne mi geldi?
Sıra Aile bağlarına kadar geldi mi?
Kimden korkuyoruz?
Katillere katil,canilere cani,********lere ******** denir.
‘’Bilmem ne başı ‘’gibi süslü ve yumuşak laflarla ortadan,kırıta kırıta gitmeye gerek yok.
Namussuz namussuzdur.Hain de hain.Katil de katildir.
Hepsi bu.
Ramazan da bari kıytırık laflarla günü kurtarmayalım.
Zafer Bayramı gibi ihtişamlı bir bayramımızda bari,başımız dik olsun.
Hepimiz kardeş değiliz.
Kediciklere,köpekçiklere,kuzucuklara,kuşçuklara,bö cekçiklere ‘’Kardeşim’’diyebilirim.
Ama satılmış,kahpe vatan hainlerine ben kardeşim falan diyemem.
Boş lakırdıları da hiç sevmem.

Vedat Kuşaklı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver