Cevap: İçini dök!
Niye bu saatte kalktım ben ? Bahçedeki dut ağacına yuva yapıp bir de sabahın köründe aile kavgası yapan insanlara benzeyen kargalar yüzünden mi ?
*Bilmiyorum Aze, dur bir düşüncelerimi toparlayayım.
İçimi nasıl dökeyim ki ben şimdi ? Enee donuyorum yahu , amma soğuk ya da ben öyle hissediyorum .
*Vicdanım sızlıyor Aze ..
Sanki tüm sahip olduğum şeyler elimden kayıp gidecek gibi hissediyorum bugün ..
*Neden Aze ? Yapman gerekenleri yaptın tüm taşları döktün eteğinden .
Uykusuzum yahu .. 07:07 ehe O hep beni düşünüyor .. Bende O'u düşünüyorum zaten..
Aklıma geldikçe sen, ısınıyorum aniden , duştan çıkıp koşar adım sobaya tutunan küçük bir çocuk gibi ..
*Konudan konuya geçtin yine Aze ..Her şeyin var. Seni sen olduğun için seven bir sevgili , seni çok seven arkadaşların , ailen , okulun vs vs vs.Duygusallığın , saçmalamanın sırası mı Aze ? Geldiler sana yine ..
Elimde değil , kaç haftadan beri aranıp duruyorum . Bir şey kaybettim ben ne olduğunu bilmiyorum . Ama tam buluyorum ne olduğunu bir şey oluyor işte , yok oluyor anlamadım bende ne desemki?
Misal , evden dışarı çıkıyorum sanki bir şey unutmuşum gibi .
*Bu herkese olur Aze ..
Öyle değil işte ! Başka bir şey yemin ederimki ! Arıyorum çantamı , bir şey eksik mi diye , hayır değil ! Okulda sınavlara giriyorum yine aynı şey, telefonumu alıyorum sınav bitimi öğretmen masasından ama bir bakıyorum bir şey eksik yahu ne bu arıyorum arıyorum yok !
Gece uyumayıp kaybettiğimi arıyorum ben .. Ama zihnimde arıyorum bunu ..
*Belanı arıyorsun Aze .. Bunun başka bir açıklaması yok ve bir şairin cümleleri tükenir mi Aze ? Seninkiler tükendi şimdi . Yeni harfler bulmalısın ..
Babam gibi sert ve kesin konuşuyorsun sen .. Huyuma gitmeye çalışsan biraz ..
*Zamanında suyuna gidip seni dinledik de ne oldu Aze ? Kalple bir olup seviyorum diye dolandın etrafta , sonra ne oldu? İkinizde paramparça olmadınız mı ? Canının yandığı günleri ne çabuk unuttun sen ?! Hiç akıllanmayacaksın bence ..
Ehe (: Kendi kendime ne güzel konuşuyorum ben öyle .. Kalp , nerdesin ?! Bak aklım benim sorularımı nasıl yanıtladı .. Sen konuşmaya hazır mısın ?
-Uyumaya çalışıyorum Aze !
Konu Aze tarafından (28 Mayıs 2010 Saat 08:16 ) değiştirilmiştir.
|