Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2010, 19:31   #11
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Görücü usulü evliliğe bakış açınız...

ѕтяαηgєя Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili AngeLus : Görücü usulü deyince akıla şu şekilde yansıyor galiba zorla evleniceksin aile istiyor anlamında .. Tabiki bu devirde bunu kimse istemez herkez karşı çıkar bu duruma. Görücü usulü Şudur kendi fikrimi düşüncemi söylüyorum. Görücü usulü Aile derki Oğlum şurda bitane kız var gidip bakalım giderler bakarlar olucaksa zaten olur olmuycaksa zaten o iş olmaz . Örnek vereyim ailemden : Benim kız kardeşimde Görücü usulü evlendi ama zorla hiç birşey olmadı iki kişinin nişanlılık dönemi içerisinde anlaşmaları ve uyumluluğu halinde evlilik oldu gayette mutlular. Olumlu yönlerden düşünmek lazım birazcıkta yanılıyormuyum?

Tabi ki haklısınız. Bu şekilde elbette bende karşı değilim. Her iki taraf anlaşırsa problem olmaz. Bu şekilde evlilik yapanlara saygım var diye belirttim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca benim de abim bu şekilde evlendi ve onlarda çok mutlular. (Allah bozmasın, kardeşinizinde evliliğini aynı şekilde.)

Ama birde işin diğer boyutu var. Ailelerin gençleri zorla evlendirmek istemeleri. Bunları da görmezden gelmek imkansız
Hala da Türkiye'de olan bişey.
Yorumumda genelleme yapmıştım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver