Cevap: Biri basbakanin digeri cumhurbaskanin oglu
Arkadaşlar, şuna bir karar verelim. Evet Akepe karşıtlığı var, ama neden?
-Yanlış birşeyler olduğu için, yanlış bir yönetim anlayışı sergilediği için.
Böyle olduğunu düşünen insanların görüşleri, akepe'nin yaptığı siyaset görüşlerine zıttır. Hı hı öyle. Siyaset görüş ve düşüncelerine saygının adı; demokrasidir. Demokrasi; her kesimin, her örgütün, kendi politikalarını özgürce söyleyebilip anlatabileceği, uygulayacağı bir sistemdir. Buraya kadar güzel, umarım anladınız. Sıra geldi, yapılanlara.
Sütten çıkmış ak kaşık diye bu akepe'lilere oy vermiyor insanlar. Bir düşünün, neden oy veriyoruz?
-Halkın vicdan duygularını, seçim meydanlarındaki etkileyici konuşmalar ve vaatler olabilir mi? Olabilir.
Bir siyasi parti başa geldi diyelim. Sözlerini ülke koşulları sebebiyle yerine getiremiyor da olabilir, doğaldır. Ancak bir siyasi parti, gizli kapaklı, derinsel işler yapmamalıdır. Ülkeyi ingilizlere peşkeş çeken Osmanlı padişahları oldu, Adnan Menderes'in sonunu zaten yakın geçmişten biliyoruz. İşte bu gizli kapaklı, yolsuzluk adı altında çalınan paralar, akrabalarını zenginleştirme, kadrolaşma olayı, yasak suçtur!
-Neden yargılanamıyor peki? Diye soranlarımız olacaktır. Cevap basit; dokunulmazlık.
Şuan Bedepe milletvekillerinden her birinin yüz binlerce dosyası, savcılıklarda beklemektedir. Milletvekillikleri düştüğünde, milletvekilliği yapmış kişiler, yüce divanda yargılanacaktır. Akepe'li milletvekilleri sütten çıkmış ak kaşık, korkmayın... 1 dönem daha iktidar olabilirsiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-Peki kimlerin dosyası yok? Kimler temiz siyaset yapıyor yahu? Diye soranlarımıza;
Şu hiç dosyası gündeme gelmeyenler, medya patronu mu, iş adamı mı, derin güçlere sahip de mi, dosyalarının gündeme gelmelerine engel oluyorlar? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yahu adamların dosyası yoksa, yoktur. Varsa da vardır. Gündemdedir. Gerçekler ortadadır. Yargıda beklemektedir.
Gelelim, yüce divan, savcılık vs. dosya olaylarının gizlenmesine, nasıl oluyor bu gizlenme, nasıl oluyorda gündeme gelen şeyler, ispat edilen şeyler hakkında girişim yapılmamakta?
Cevap: Kadrolaşma! özel yetkili mahkemeler neden kuruldu sanıyorsunuz? Kurgulamıyorum bunları ben. Tahmin de etmiyorum. Gözle nizamla belli olan şeyler bunlar, 90'lı yıllarda belediyelerinde müdürlük yapanların oğulları, hukuk fakültesinden mezun olur olmaz avukat savcı muhafazakar kesimdeki insanlar bugün özel yetkili mahkemelerde görev almaktalar, e. olayında savcılık yapmaktalar. İşte bunun adı kadrolaşmadır.
Ülkenin durumu böyledir, gerçek konulara akepe'liler neden inanmamakta direniyorlar. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçek varsa, gerçek gerçektir. Gerçekten eğer yalan ve yanlışlarla kaçmaya çalışırsanız, bu gerçekler mutlaka bir gün sizi acı şekilde karşılar.
İyi forumlar dilerim. |