Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2010, 22:56   #5
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Duman Müzik Grubunun Rezilliği

Bu konu baya önceden açılmalıydı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hemen hemen 1 sene olacak neyse;

Ilk öncellikle şunu demeliyim ki;Duman grubu Aşk şarkıları,popülarit meraklısı bir grup mu sanıyorsunuz ki?.. Zaten bilinmiş bir şey.Duman grubu nasıl yapar,nasıl birşeyi bu kadar çarpıtabilir diye düşünmemenizi öneririm.Tabiii bu onların yaşam tarzlarına bağlı.Adamların hayata karşı bakış açısı,kullandıkları eroin,esrarın da etkisi oldukça var. Bir arkadaşım ile de zıt gelmiştik bu konuda tartışmıştık bana dediği uzun bir cevaptı;
Bu şarkı ile birlikte 'Hayatı Yaşa' şarkısında varoluşçu,'Manası Yok' şarkısında da sosyalist dünya görüşünün etkilerini görebilirsin ve o parçalarda ince işlenen düşünceleri anlayamadığın için yargılayamamış ve yadırgayamamış olabilirsin diye açıklamıştı ama ben pek yedirememiştim.

Oldukça akla-mantığa sığmıyor çünkü,açık bir şekilde çalıntı yapıp,değiştirdikleri ortada. Duman grubuna karşı veletliğimden beri antipatim vardı. Hislerim beni yine yanıltmadı.Geç olmuş ama güç olmamış,sizin de anlamanız.

Duman grubundan cevap geçikmemişti ozamanlar;
'Sanattan geçen yolu kesmişler,ben geçer miyim?Karşı köprüden kimi atmışlar,haberin var mı koç?'Şarkının diğer dizelerinde 'Ben geçer miyim?' sorularına hep 'Yok' diye yanıt vermiş,fakat sanatla ilgili yukarıdaki kısım gelince cevap vermemiştir.Yani sanatına düşüncesini sonuna kadar katacağını belirtmiştir. Cevap sizi ne kadar tatmin edecek bilemiyorum.

Konuyu Açan CesuryureK arkadaşıma teşekkür ederim,cesurluk ederek açtığın için.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artık bir şey demiyorum,midem kaldırmıyor. Bu dünya fani,öteki dünya için bir şey yapmak gerek.Keşke her şey göründüğü gibi olsa,şefaf bir odam olsaydı da dünya'daki hiçbir kapıyı çalamasaydım Yaradan başka. Neyse yorum yapmaya devam edersem döktüreceğim. Konu için tekrar teşekkürler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver