Arkadaşlar bunlar çok basit normalde 1 saat surmez yapması sadece hazır olarak aldığınız exe leri masa ustunde topluyoruz we hepsini aynı klasore alıyoruz yalnız içinde unrealircd.conf yok onuda editliyorsunuz kendınıze gore serverınız hazırldır, sonra masa ustune topladığımız unreal3.2 klasorunun içindeki wircd yazan yere çift tıklıyoruz serverınız açılıo yani mırcscrıptınızden /s 127.0.0.1 yaprsanız bağlanır sunucunuza. hmmm şimdide sunucumuza servisleri atalım peki nasılmı. saden auspice we anope çalıştırılıo oncelıkle bunların birisini indiriyoruz wekuruyoruz sonra programfile içerisine gelecedktir oradan example.conf wardır onu unrealdeki gibi we serviceslerin ismini tamamen serverımıze gore yapıoruz we services.conf olarak değiştirip exmple.confu aldığımız dızıne atıyoruz we masa ustunde yada başlat menusunde anope irc services logosu wardır ona tıklarız servislerimiz gelir ama siyah ekran dedığiniz ms dos açılır dırek kapanır sureklı açıktır o aslında pc yı kaparsanız oda kapanır çalıştığını gormek içinse alt+ctrl+delete çıkan etranda gorev yoneticisini başlat yazar oraya gırıoruz we işlemleri seçiyoruz orada anope.exe yazıyorsa çalışıyor demektir.. dediğim gibi bende bunları 4 saatte tamamladım ama ip adresime çekemedım sorun bu yapamadım buna mantık yurutemedım bilen anlayan birisi warsa lutfen msn yada web adresi wersın beklıyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
----------
Unreal3.2.8.1 Win32 SSL indirirseniz daha iyi we şuan en son surumunu indirmiş olursunuz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.
----------
Anope irc services için en son surumler olan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] we
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adreslerinden indire bilirsiniz bukadarıda yeter galıba. xDD