Cevap: Bu Nasıl Düzen Nasıl Tezatlıktır..
Domuz gribi vakası.. Milyonlarca para çöpe gitti ve yüzlerce kişi hayatını gereksiz iğneler yüzünden kaybetti. Bunlardan birisi de çok sevdiğim arkadaşımdı.. Allah ıslah etsin bizleri bu duruma getireni. Ülke krizle karşıkarşıya kaldı. Ben banka call center'iyim. Yani borçluları arıyorum. Fortis Bank borçlarında elimde 528 dosyam var iken bu dosya sayısı şuan sadece 1 yıllık süreç içinde 1136 dır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Millette para yok ne yapsın değilmi ? Kriz bizi teyed geçmedi vurup geçti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aslında o kadar tezat hayatımız var ki artık bunlar normal gelebiliyor insana. Farkında bile olamıyoruz bazen. Şu an olduğu gibi.. Bir örnekte benden olsun ; Üniversite sınavı kolaylaştı geçen dönemlere göre. Üniversite okusun millet, iyi güzel peki okumak için yeterli sayıda üniversiten varmı hayır? Hadi oldu da yerleşti okudu.Okul bittikten sonra iyi bir iş imkanı sunuyormusun. Yine hayır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sınavı kolaylaştırdın bari güzel eğpitim kurumları yap. O kadar çaldığın parayı gemiciklere harcama!!! Askerlik yan gelip yatma değil derler. Kendi çocuklarına çürük raporu alıp yan gelip yatırırlar.. Yüreğine sağlık tşkler bitanem. Harika bir yazı olmuş~ |