Cevap: Cep telefonunuza gelen en son sms nedir?
| pillibebek Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Eskişehire gidiyorum şimdi dil daha sonra şimdi zamanım yok öpüp gelcem yuppi çok heyecanlıyım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
caqla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kesecek beni ama napim son msj senindii aşk'ımm
| Aahahahh koptumm resiL ettin ßeniii , aLLahtan şimdi diiL daha sonra'nın acıLımını yazmamışsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pisLik hatunum ßenim seviorum seniBu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' ßuqun cok qüseLdi herşey icin tşk ederim Aşkım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1o dk sonra netteyim doyamadım ßiras daha qörim seni qeL hemen ßekLetme ' ( ßiras özeL oLdu ama napiim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |