24 Mayıs 2010, 00:45
|
#13 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Baharım..Ablacım..Dostum..Iyiki doğdun,nice mutlu yıllara beraber!
| aкhуLs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kurban olduğum benim onlar sana az bile ben daha uzun hazırlamıştım sayfa kastı malum pc çökecek artık.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnan okadar değerlisin ki anlatamam 2 senedir IF'deyim ve 2 senedir seni tanıyorum bundan hiçbir zaman şikayet etmedim. Biz herşeyi beraber atlattık..Güldük,eğlendik,hüzünlendik..Ne denirki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şu foruma bile 3 defa gelişimde seni gördüm ya,dedim bende girmeliyim IF'e ablamın yanında olmalıyım,kırgındım aslında ama msnler değişmişti,ulaşamamıştık..Herneyse ama sen hep beni anmışsın,msnden yazmışsın..Şükürler olsun ki duygularım,sevgilerim karşılıksız değil.Allahım gönlüne göre versiin ablacım.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ilk sen evlen,sonra biz sıraya askımla gircez Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Amin bilmukabele bitanem , kismet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cok tesekkür ederim JuDGe , Mevlam fazlasiyla sizlere de nasip eylesin insAllah.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. |
| |