24 Mayıs 2010, 00:31
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Baharım..Ablacım..Dostum..Iyiki doğdun,nice mutlu yıllara beraber!
3. yilimi burda bitirmek üzreyim .. Yasimi merak edenlere diyim 18 oldum :q (+10) Cok kez herseyi dolu - dolu yasadim burda , kizginliklari , kirginliklari , kücücük sevincleri , mutluluklari , gülüsleri ve simdiki gibi mutluluktan da olsa aglamalari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nefret ediyorum su huyumdan , kizarim aglarim , sevinirim aglarim , duygulanirim eh yine aglarim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yastan - yastan , kocatti beni IF :q
Özlem birtanem kurban oldugum , ne cok istedim yanimda olmani simdi bir bilsen :]
Yüregine neler dokundurmusum bilmeden , okurken dedim bunlara vesile benmi oldum..Sonra dedim ki , Özlem'im beni nasil görmek istiyorsa hep öyle gördü..Iyiki hayat seni tanima firsatini bana verdi , ne günler gecirdik neleri atlattik..
Daha seni evercem unutma ;q Offf bu derece güzel/harika bir yazi beklemiyordum , hediyelerime gelince ne kadar begendigimi biliyorsundur dememe gerek yok.Tesekkür ederim canim.. Seni seviyorum ablacim , canimsin :* gambiyetsiz , Slipknot ve AngeLus cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin , Arkadaslar.. Ben bitanem . göremiyordum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aldim mesaji :*
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
Konu Süslü tarafından (24 Mayıs 2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
|
| |