Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2010, 00:31   #8
Süslü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baharım..Ablacım..Dostum..Iyiki doğdun,nice mutlu yıllara beraber!

3. yilimi burda bitirmek üzreyim .. Yasimi merak edenlere diyim 18 oldum :q (+10)
Cok kez herseyi dolu - dolu yasadim burda , kizginliklari , kirginliklari , kücücük sevincleri , mutluluklari , gülüsleri ve simdiki gibi mutluluktan da olsa aglamalari
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Nefret ediyorum su huyumdan , kizarim aglarim , sevinirim aglarim , duygulanirim eh yine aglarim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yastan - yastan , kocatti beni IF :q
Özlem birtanem kurban oldugum , ne cok istedim yanimda olmani simdi bir bilsen :]
Yüregine neler dokundurmusum bilmeden , okurken dedim bunlara vesile benmi oldum..Sonra dedim ki , Özlem'im beni nasil görmek istiyorsa hep öyle gördü..Iyiki hayat seni tanima firsatini bana verdi , ne günler gecirdik neleri atlattik..
Daha seni evercem unutma ;q Offf bu derece güzel/harika bir yazi beklemiyordum , hediyelerime gelince ne kadar begendigimi biliyorsundur dememe gerek yok.Tesekkür ederim canim..
Seni seviyorum ablacim , canimsin :*

gambiyetsiz , Slipknot ve AngeLus cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin , Arkadaslar..

aкhуLs Nickli Üyeden Alıntı
Birde benim flashımı kim düzeltti,hi?

Ben bitanem . göremiyordum
Aldim mesaji :*

Konu Süslü tarafından (24 Mayıs 2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver