Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2010, 23:40   #7
Stan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'nin Yeni Lideri Kılıçdaroğlu...

KuSuRSuZ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayirli olsun.. chp ' nin artik degisim gormesi sart , kilicdaroglunun isi zor bakalim ne yapacak baykal gibi muhalefetle kalmaz umarim dersim yetimi alevi kurt gandi kemal .

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
simdi sana soruyorum bu yorumu ne sıfatla yapiyorsun muslumanmısın sen ? muslumanlar benim bildiklerim kadari ile kimsenin dinine diline irkina karısmazlar sadece kendi kitapları ve inanclari ile ilgilenirler. musluman olmadıgını kabul ederek oteki dinlerde de mevcut hosguru ve saygı varken ? sen kime inanip hangi tarikata yada gizli orgute mensupsun ki , alevileri kucumsuyorsun ? bir arap alevi olarak o yoruma herkes gibi bende gülüyorum hemde bir kez deil 2 kez

ayrıca allah senin gibilerine akil fikir versinde islah etsin bende kendime soruyordum bu ulke neden bu halde , megersem senin ve senin gibiler etrafımızı sarmısta haberimi yokmus.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver