|
maxrekor Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
BöyLe DEV arşiv Gördünüzmü?
651 TANE mIRC Script... 1998 - 2008 den Beri Uzun EmekLer Harcadım Script koLeksiyonu Yaptım 10 Senedir sakLadım... Benim İçin Çok büyük Değeri VAR Niyemi?
Piyasaya Cıkmamış mIRC ScriptLer Mevcuttur Ayrıca Kendi Yaptığım ModaSohbet Script VE SuperOnLine Script VE Piyasada buLunmayan Diğer ScriptLer...
özeLLikLe Bende Mevcut oLan Vietnam Script ve kLavye eLite Anti tarafından siLindi Birdahada buLamadım... ve kLavye SürümLeri oLan kLavye v1 v2 v3 (Dinçerin Yaptığı)
Ve Bende oLmayan Script Varsa Lütfen Bana uLaşsınLar... Script isteyenler Hangi Scripi İstediğine dair Cevap YazsınLar.
Bana Dua Etseniz YeterLi Şimdiden Teşekkür Ederim SaygıLar... ResimLeri YükLedim Beğendiğiniz mIRC Ler Varsa Upload Edeceğim... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Resimler Gözükmemiş ama Farketmez istediğim mictr.net de voLkan nickli kişi voLkan scrpt 3.1 yapmıştı bana scriptin setupu lazım sonra bi ara Sindy script 3.1 oldu sende bu varsa yada başka arkadalarda varsa burdan yada PM'den setupu gönderirseniz tşk edecem ..