Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2010, 01:08   #20
UsLanmaz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web üzerinden nick kaydettirme..

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar, boş boş yazmaya gerek yok bir süre önce mail gönderimi yazmıstım php ile o formlar ile verdiğin link arasinda hiç bi fark yok.
Şimdi nick kaydettim, ve sunucunuza girdim nick'in kayit edilmediğini gördüm ve itiraf edeyim hiçte şaşırmadım. Burdaki mesele c ve sql kullanmaktir. mysqlclient kütüphanesi olmadan nereye ikisini kullanıyorsun.
Bunu yapmak isteyen varsa;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#include <mysql/mysql.h>

Kütüphanesini kullansin.
roottan;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
gcc sql.c -lmysqlclient -o sql

yaparak kullanabilirsini.z

toXic ; sen sen ol kullanmasını bile beceremediğin bir konuda millete akıl verme. Son on postundada akıl veriyorsun bide boş boş yazmaya gerek yok diyosun.

Böyle 2 satırlık post & get ile halledilecek kodda bile mysql e sarılmışsın, bide ircservices hocası kesiliyorsun. Ben sana bir akıl vereyim madem
öncelikle register komutunu kapat ve kullanıldığında webdeki kayıt adresi şeklinde döndür , sonra doğru komut kullanıldığında kayıt edilmek istenen nick eğer "online ise" değiştirilmesini ve php botun gelen veriyle işlem yapmasını sağla ve dönen raw veya nickserv mesajlarına görede webe yansıt.. Bu sistemin mantığı budur. Yok mysql bilmem ne, burda kaç kişi mysql biliyorda gelip boş boş konuşuyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu konudada gereksiz bir post attın 30 saniye dememe ama cevabını alıp yine sustun. işte senin gibi tipler yüzünden alıpta buraya atmıyorum.

Bilmediğin konularda akıl verme , anladığın konuları incele..

Konu UsLanmaz tarafından (22 Mayıs 2010 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet