|
toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar, boş boş yazmaya gerek yok bir süre önce mail gönderimi yazmıstım php ile o formlar ile verdiğin link arasinda hiç bi fark yok. Şimdi nick kaydettim, ve sunucunuza girdim nick'in kayit edilmediğini gördüm ve itiraf edeyim hiçte şaşırmadım. Burdaki mesele c ve sql kullanmaktir. mysqlclient kütüphanesi olmadan nereye ikisini kullanıyorsun.
Bunu yapmak isteyen varsa; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! #include <mysql/mysql.h> Kütüphanesini kullansin.
roottan; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! gcc sql.c -lmysqlclient -o sql yaparak kullanabilirsini.z
|
Ben denedim gayet sorunsuz çalışıyor?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En altta görülen resimde kayıtlı bir nicki kaydetmeyi denedim. Sistem bu sefer uyarı verdi. Yani sorunsuz çalışıyor.