Cevap: S.O'nın Hayatından ...
2008 yılından beri Mynet'e giriyorum bu zamana kadar epey arkadaşlıklar kurdum .. aldanışlarım oldu ayrılıklar yaşadım üzüldük sevindik sanal adına ne yaşanılabilcekse yaşadık ... ilk tanıdığım insanlardan biridir Srdr güzel arkadaşlığımız oldu kendisiyle, hergün uzun uzun sohbet ederdik, kanallarda birisine kafayı taktığımız zaman o kişiyi PES dedirtinceye kadar uğraşırdır, küfür ederdik zamanı gelincede yerdik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ufak gruplaşmalar olurdu aramızda .. O BJK'liydi ben G.Saraylı, aramızda küçük atışmalar olurdu kavga ederdik, akşama kankalarımız tarafından barıştırılırdık. Aradan 7 8 ay geçti. Arkadaşımın bana karşı acı itirafını duydum .. Cinsiyetinin erkek olduğunu biliyordum adını Serdar sanıyordum .. meğerse kızmış adıda Ayşe biliyorum önemli değil cinsiyet isim falan .. ama ne bileyim tuhaf oldum üzüldüm kandırılmıştım ya var mı ötesi .. aramız açıldı ister istemez hal hatır sormaz oldum, kendisiyle bir senedir görüşmüyordum bugün haberi geldi ölmüş hastaymış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bazı psikolojik rahatsızlıkları varmış intihar etmiş .. Duyduğumda kanım dondu üzüldüm bir ağlamaklı oldum ağlayamadım .. biz iyi bir arkadaştık be güzel günler geçirmiştik sanalda olsa birbirimizi görmesekte biz ARKADAŞ'tık ya ARKADAŞ .. Seni özlücem Serdar .. kendine orada iyi bak olur mu ;?? ..
Konu SeytaninOrkestrasi tarafından (22 Mayıs 2010 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
|