Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2010, 20:27   #14
cashmare
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: verify modulu hakkında

toXic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sende biton dert cikariyon:P
Sen ne yapmak istediğini bi yaz ben bi düşüneyim ne yapabiliriz diye.. Ama önce bi sigara içmem gerek müsadenizle siz yazin ben bakayim bi 2 3 yöntemi bir arada kullanarak karışıyor iş cünkü.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

yaw üstadım benim yapmak istedigim aslında çok basit birşey ama araya başka şeylerde girdiginden karışık gibi gözüküyor
Şimdi benim yapmak istedigim kısaca şu
m_verify.c moduluyle. eschat portum harici giren portlarda userin önüne 4 haneli bi kod cıkararak bunu /onayla kod şeklinde girdirmem. buraya kadar problem yok. Şimdi proxy saldırılarının kanala yansımaması için bu olayı statuste yaptırmam gerektiginden ecelmericin m_kanalizin.c siyle de eschat portu harici girişleri statuste durdurarak önüne cıkan kodu girdirmesini saglamak ve eğer kod dogru girildiyse. #kanal1 #kanal2 #kanal3 e useri oto sajoinlemek. buraya kadarda sorun yok burayıda hallettik senin verdigin kodla.. Şimdi sorun kısaca şu
userin kodu dogru girdikten sonra kanallara joinlenmesi gerekiyor. oto olarak
ama bu seferde m_kanalizin.c devrede oldugundan #kanal1 e joinlenmeye çalışıldıgnda #kanal1 e sdaece web uzerinden girebilirsiniz diyor bunu nasıl m_kanalizin.c den muaf tutarız.
yani kod dogru girilirse m_kanalizin.c den muaf tutmak useri

toxic aklıma başka bişeyde geldi bu arada
bu m_kanalizin.c de kayıtlı nikler muaf !İSARegnick olayı yani. acaba diyorum.. nick şifresini gireni #kanal1 #kanal2 #kanal3 e sajoinle se nickserv tarafından
bilmem olabilir mi

Konu cashmare tarafından (21 Mayıs 2010 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver