yaw üstadım benim yapmak istedigim aslında çok basit birşey ama araya başka şeylerde girdiginden karışık gibi gözüküyor
Şimdi benim yapmak istedigim kısaca şu
m_verify.c moduluyle. eschat portum harici giren portlarda userin önüne 4 haneli bi kod cıkararak bunu /onayla kod şeklinde girdirmem. buraya kadar problem yok. Şimdi proxy saldırılarının kanala yansımaması için bu olayı statuste yaptırmam gerektiginden ecelmericin m_kanalizin.c siyle de eschat portu harici girişleri statuste durdurarak önüne cıkan kodu girdirmesini saglamak ve eğer kod dogru girildiyse. #kanal1 #kanal2 #kanal3 e useri oto sajoinlemek. buraya kadarda sorun yok burayıda hallettik senin verdigin kodla.. Şimdi sorun kısaca şu
userin kodu dogru girdikten sonra kanallara joinlenmesi gerekiyor. oto olarak
ama bu seferde m_kanalizin.c devrede oldugundan #kanal1 e joinlenmeye çalışıldıgnda #kanal1 e sdaece web uzerinden girebilirsiniz diyor bunu nasıl m_kanalizin.c den muaf tutarız.
yani kod dogru girilirse m_kanalizin.c den muaf tutmak useri
toxic aklıma başka bişeyde geldi bu arada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu m_kanalizin.c de kayıtlı nikler muaf !İSARegnick olayı yani. acaba diyorum.. nick şifresini gireni #kanal1 #kanal2 #kanal3 e sajoinle se nickserv tarafından
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bilmem olabilir mi