|
KuSuRSuZ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sokak agziyla konusma bana arkadas . Beni pkk li gosterip zan altinda birakmak ne kadar etik bir yonetici ahlakidir ? Benim hangi postumda konu basligimda terorizmi destekleyen soylemler vardir .. iftira atip beni burda zan altinda birakiyorsun .. Baskalarinida bana karsi kiskirtiyorsun yalan ve iftiralarla .. Egri otur guzel konus .. Haddini asma . Kimsenin ideolojisini de savunmam ben , kendi ideolojimi savunurum .. Atip tutma oyle arkamdan pkk lileri savunuyor diye ..
"ama görüyorum ki sen PKK yandaşlığı yapanları gördükçe diyorum ki: Ya SEV ya da TERK ET. Sen ve senin gibi PKK yandaşlarına mecbur değiliz."
Bunu ispatla yada ozur dile benden terbiyesizlik yapma ..
|
Dua et başka bir ağzıla konuşmuyorum. Asıl sen terbiyesizlik yapma. Sarfettiğin bütün laflar yuvarlak ifadeler. Savaşa hayır derken olmayan bir savaş üzerinden prim sağlayıp PKK'ya karşı sürdürülen mücadeleyi baltalamaya çalışıyorsun. Yalan mı!? Söylesene. Hadi itiraf et. Kıvırma bize karşı; demokrasiymiş, halkların eşitliğiymiş gibi söylemlerle. Oradaki cahil halkı (devletin en büyük ayıbıdır..) kullanıyor PKK devlete karşı kışkırtıyor eli silah tutan 3 5 çapulcuda devletin askeri gücüne mermi sıkıyor, ülkenin
üniter yapısını yıkmamaya çalışıyor, federal bir yapıya sokmaya çalışıyor ve sen diyorsun ki bana "Terbiyeni takın, haddini bil, özür dile.." Ulan asıl sen özür dile benden. Bu ne pişkinliktir. Sen benim devletimin bütünlüğünü savunan ordunun mücadelesi için savaş kavramını kullan sonra gel bana pişkin pişkin de ki özür dile benden, kimseyi bana karşı kışkırtma diye. Kusura bakma bilader ama herke senin ne mal olduğunu biliyor zaten o yüzden benim kalkıp birilerini kışkırtmama gerek yok. Eğer savunacaksan birşeyleri gerçekten savun. Apaçık olmasa da
alenen terörist grup lehine propaganda yapıyorsun.
Zaten PKK'lı siyasilerde aynen senin gibi hareket ediyor. Çıkıyor 3 5 tane birşey bildiğini zanneden, 2 tane sosyalist söylem ezberleyen ukala ortalığı bulandırıyor, bizi birbirimize düşürüyor o kargaşadan da nemalanmaya çalışıyor. Ama bu sana son yorumum Ve şimdi işte kışkırtıyorum sana karşı herkesi
. Arkadaşlar bütün bu ideolojiyi savunan herkes aynen bu şekilde nifak tohumları ekip sağa sola sonra işlerini görmekte ve prim sağlamaktadırlar. Lütfen bu tip davranışlar sergileyen her kim olursa olsun karşılık verip düşüncelerinin yayılmasına izin vermeyelim. Bırakalım kendi çalıp kendisi oynasın.