Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2010, 17:45   #6
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu savas'a 'HAYIR' de ! !

Bilader açık ve net düşüncemi tekrar üstüne basa basa ifade ediyorum. Eminim benimle aynı düşünceye sahip bir sürü insan vardır. Bana burada BDP gibi ş...sizlerin yuvalandığı ve onların askeri kanadı olan bir terörist grubunu ideolojilerini saaa-vuu-naa-mazzzz-sııınnn.. Oldu mu!? Kusura bakma ama bu konuda düşüncelerine karşı saygısızlık, hoşgörüsüzlük yapacağım. Neden mi? Çünkü burası Türk toprakları ve herkesin kanı dökülerek bu vatan kazanıldı. Kimsenin varlığını inkar ediyor değilim; ama sen ve senin gibi saçmasapan ideolojiler peşinde koşturanlara bir çift lafım var: Eğer beğenmiyorsanız ahaa kapı orada defolun gidin kardeşim. Nerede ne kuruyorsanız kurun; ama şunu iyice o kıvrımlı ve kalın duvarlı beynine sok ki bu ülkenin topraklarına dooo-kuuu-naaa-maazzz-sııı-nııızzz... Oldu mu!? Eğer sen yemek yediğin çanağa tükürüyorsan bende sana o tükürdüğünü yalatırım... Lafını bilde konuş. Mademki ağzının burnunun suyuyla tartışma oluşturacaksın o halde haddini ve sınırlarını bilerek davran. Çünkü bu beğenmediğin devletin vergisiyle sana hizmet veriliyor. Nankörlük etme... Biz burada ayrımcılık yapmıyoruz, herkese kapımız açık ki zaten açıktı da sorun bizden değil başkalarının bu düzeni bozmak istemesiyle oluştu. Tabi sizin gibilerede ekmek çıktı değil mi!? Hep böyle bir fırsat kolluyorsunuz zaten. Kusura bakma bilader işine gelirse. Ben zamanında "Ya sev ya da terk et!" düşüncesine kattiyyen karşıydım; ama görüyorum ki sen PKK yandaşlığı yapanları gördükçe diyorum ki: Ya SEV ya da TERK ET. Sen ve senin gibi PKK yandaşlarına mecbur değiliz. Bin yıllardır kardeş gibi yaşadığımız ve bu devlete olan bağlılığını göstermiş olan bütün bu topraklar üzerinde yaşayanlarla yine kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Tamam mı!? Bu bir savaş değildir ayrıca. Sadece ülkemin üniter yapısını bozmaya kalkışan güç odaklarına karşı vatanın bölünmez bütünlüğünü koruma mücadelesidir. Ama eğer gece sen yatarken seni PKK teröristleri koruyorsa açık açık söyle de bizde bilelim kini ne mal olduğunu. Öyle yuvarlak ifadelerle, öyle düşünce özgürlüğü gibi söylemlerin arkasına sığınarak bana demagoji yapma bilader.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver