Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2010, 17:41   #9
Nickolas
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlyas Salman: Baykal Atatürk’e ihanet etti

KuSuRSuZ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bi orasini mi alinti yaptin yapa yapa ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tabi cunku orasini alinti yapinca "bu adam ataturke hakaret ediyor saldirin askerler" diye kiskirtmak daha kolay olur ..

Ve saz arkadasin pentagramin soylemis oldugu ;

"Diğer arkadaşlar ne yapar eder bilemem; ama benim yapacağım teş şey senin bu tür yorumlarını dikkate alıpta eleştirmeyeceğim; çünkü amacın belli bir ideolojinin burada propogandasını yapmak. "

Arkadas farkinda degil sanirim post atmakla konuyu onemsediginin .. ve elestirdiginin .. farkinda olsa cunku dedigi gibi yapar elestirmez yorum yazmaz ama farkinda degil gulhane parkinda olabilir orasini bilemem . ama bildigim sey sudur ki ben 'baris , kardeslik ve esitligin propagandasini yaparim herzaman .. rahatsiz mi oldunuz ? olun .. cunku buna devam edecegim ..

Pekala şu saz arkadaşlığına ben de katılayım.

Sorun savunduğunun ideolojide değil. Fikirler görecelidir. Fakat sorun sende. Başkalarının farkına varmadığını, varsaydığın konulardan ziyade senin farkına varmadığın konuları dikkate alıcak olursak; zaten bu konuda bir numarasın!

Birini bir konuda eleştirebileceksen, o konuda 4x4 olmak zorundasın. Aksi taktirde bu saz arkadaşlığı günden güne karşında artabilir. Buna şaşırma..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver