Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2010, 12:58   #1
RmX78
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kontrol Sistemi TCL isteği.

Değerli IF Kullanıcıları Ve Yetkilileri.
Sizden Bir istekte bulunacaktım.
Şöyle birşey mesela biri kanalda küfür etti veya reklam attı bu irc , web vs reklamı yaptı.Reklamı Yapan kişi veye Küfürü eden kişi hemen ChanServ Veya NickServ Tarafından #KontroL Kanlına alınacak ordaki bir bu kişinin özeline bir kod yollayacak. kişi kod yazmadığı sürede o kanaldan çıkamayacak veya konuşamıyacak.veya kod yazdığı zaman hemen kanaldan çıkarılıp , konuşma yeteneğine geri dönecek. böyle birşey yapabilirmiyiz.Aradım ama hiç bir yerde bulamadım Biri Herhangi bir kanalda küfür etti , reklam attı , veya identte yasaklı kelime var diyelim hemen ChanServ Veya NickServ Herhangi bir servis tarafında #kontrol kanalına çekilecek ve diğer kanallardan çıkartılacak sonra #kontrol kanalına çekilen kişinin özeline kod gelecek mesela 214Af46 gibi bir kod gelecek bu kişide &Kod 214Af46 yaptığı zaman bir süre sonra #kontrol kanalından çıkarılacak ve normal kanallara sokulacak ve konuşma yeteneği tekrar verilecek ve özeline tarafımızdan ayarladığımız bir mesaj gönderilecek.Böyle bir sistemi yapabilirmisiniz veya nasıl yapabilirim veya nasıl bulabilirim.

IF Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver