Cevap: Bir Erkek Gittiğinde Hayatımızda erkeklerin önemi
Gitmek, en kolay yoldur bir bayan veya erkeğin, bazı şeyler için mücadele vermesi lazım, her 2 tarafın, o zaman birliktelik anlam kazanır. Ztn ilişkiler de bu tehlikeli virajlar karakteri belirler güçlü ve zayıf olduğunu. Gitmenin, erkeği bayanı yoktur. Konu erkek olduğu için, fazla sözlerimin dışına çıkmak istemiyorum. Ztn evliliklerde de bunun için kurulmuyor mu? Doğru insan? Doğru beraberlik? Yarı yolda bırakmayan, Geleceğe güvenle bakabilen, Bir erkek? Hangi bayan, Erkeğinden cabuk pes etmesi isteyebilir.?Bırakıp gitmesini? Bayan erkeğinden her daim mücadele etmesini ilişkisinin bağlayıcısı olmasını ister. kavga etselerde, tartışsalarda bayan gene erkeğinden güzel bir edim bekler. ztn erkek de o edimi sağlamıyorsa, bayanın güvenini sarsılmış demektir. Buda sevgi bağlarını zedeler, seven insan mücadelesini verir, ilişkisini korur bayana göre, Erkek bir şeyler için caba harcamıyor zevk-i sefasını düşünüyorsada. Bayan içinde ilişkiyi bitirmek kaçınılmaz olur. Bencede olması lazım yani, Bayan da salak değil ya cabalayıp duracak, Erkekte gam yok keder yok vurdum duymaz davranacak. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yani müstahaktır. Öyle erkeğede Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |