Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2010, 00:25   #93
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: X`e MektupLar..

Hayatımda gerçekten ama gerçekten bir kere sevdim.Sadece bir kere neler mi yaptım?Onu sevdiğimi söylemek için şekilden şekile girdim.Şekilden şekil nasıl oluyor biliyor musunuz?
Onu görmek için dersten kaçıp evinin önünde sadece o güzel yüzünü görmek için bekledim.Sabah 8'de kalkıp akşam 9'a kadar kapısının önündeydim.Balkona çıktığında yüzünü gördüm.Yüzü nasıl mıydı?
O güzel yüzü tarif etmek mümkün değil.Öyle bir bağlanıyorsun ki,öyle birşey hissediyorsun ki...
Tarif edilemez,anlatılamaz.Kalbin kıpır kıpır oluyor.Çıktığında yüzüne güzel bir tebessüm gelir ya,işte öyle birşeydi seni sevmek.Seni sevdim X,seni sevdim.Sen bu sevgiye hiç bir değer vermedin.
Ama öyle bir gün gelecek ki,beni anlayabilecek ve AŞK'a değer veren bir kişi çıkacak karşıma.Ki bence çıktı da.Şuan nasılım biliyor musun X?
Bir an evvel terk etmek istiyorum burayı,öylesine sıkıldım ki.Sadece sen ve ben,öylesine seviyorum ki..
Şu yazdıgım ne olduğu belirsiz bir yazının her bir cümlesini saçma birşey olarak görebilirsiniz.Ama ben bu saçma şeyden okadar güzel anlamlar çıkarıyorum ki,neyse..
Aşk dediğimiz olay,bendeki gibi mi oluyor bilemiyorum.Kalbin hep onu arıyor,bakıyorsun her yere ama göremiyorsun.Bütün gün bekliyorsun ama yok..O beni seviyor mu?Inan bilmiyorum.Ama bir tek şeyi bildiğimden eminim onu öylesine seviyorum ki,öylesine bağlıyım ki...
Sıkıldım yâr sıkıldım...Öylesine içmek istiyorum ki,öylesine sersemleşmek istiyorum ki hiçbir zaman kendime gelmek istemiyorum.Lanet olsun yâr lanet olsun.
Kafam basmıyor artık durdu.Öylesine kıskanıyorum ki seni..Sen üzüldüğünde,o güzel yüzünde üzüntüyü gördüğümde..Hani böyle kalbinde derin derin yaralar olur ya..Işte onun gibi birşeyler oluyor bende.Başka bir sözüm yok X...
-
Slip..

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver