3 Tane TCL İsteği.
1. İsteğim ;
Bir Arkadaşım Burda Şöyle Bir TCL Paylaşmış Ve Hoşuma Gitti.TCL Şu !uyar #kanal dediğimizde #kanalı 'nı uyarır ve +m alıyor.Bu TCL Şöyle bir eklenti yapabilirmiyiz.Mesela !uyar #kanal yapacaz ve #opers kanalına Bu kanal daha öncede 2.kez uyarı almıştı. yazacak ve #kanal sahibine şöyle bir memo gidecek kanalınız 2.kez veya 3.kez uyarı aldı lütfen kanalınızla ilgileniz gibi bir memo gidecek.
2.isteğim ;
IRC Genelinde /bilgi veya /yardim yazdığımızda Yardim Nicki O Kişi Yardım Edecek veya bilgi nickli biri özeline bilgi verecek, Benim Ayarladğım bir Yazıyı o kişinin özeline yazıcak örneğin.
Sunucu Üzerindeki Her Türlü Bilgiler Loglanmaktadır.
X Sunucusu İçindeki Tüm Founderler; Sistem Tarafından #Founders Kanalına Alınır(Aktif)
vs
vs
Yazacak.
TCL Üzerinden.
3.İsteğim İse ;
Belirlediğim herhangi bir kanala giren kişinin özeline #X Kanalına giriş yaptınız ve otomatik olarak kayıtlandınız kanalda kaç saat online olduğunuzu görebilmek için lütfen &Bilgi Nick Yapınız.
&Bilgi Nick Komutunu Kullanan Kişi İçin Şöyle Bir bilgi Verilsin. ( Herkes Kullanabilsin ) [14:22] <X> ~~~~~~~~~~~~ Bireysel Online Durum Bilgileri ~~~~~~~~~~~~
[14:22] <X> Nick: X
[14:22] <X> Kayıt Tarihi: 15 Mayis 2010 Saat: 09:34:50
[14:22] <X> Son Online Tarihi: 15 Mayis 2010 Saat: 12:16:38
[14:22] <X> Son Online Süresi: 18dak. 19sn.
[14:22] <X> Toplam Online Süresi: 2saat. 39dak. 26sn.
[14:22] <X> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bunun gibi bir bilgi versin.
&liste Komutunu Sadece ( founder Kullanabilsin )
sisteme kayıtlı nickleri göstersin.
&Sil Nick Komutu ile sistemden Kaydı Silinsin.( founder Kullanabilsin )
3. isteğimi Seen.TCL İle yapmaya çalıştım ama yapamadım.
ŞİMDİDEN TŞK.Ler |