bind join - * bilgiver
proc bilgiver {nick uhost hand chan} {
# Kanal adını #founders yaptım, sen kafana göre değiştir
if {![string match -nocase "#founders" $chan]} { return }
# Bu verileri giren kişiye notice olarak atacak, istersen sen
# notice $nick yazan yerleri
# privmsg $nick olarak değiştirip özeline, istersen de
# privmsg $chan olarak değiştirip kanal geneline attırabilirsin.
putquick "notice $nick : Global Kanal Kuralları İçin : !kurallar"
putquick "notice $nick : Global Kanalların Listesi : !Globallist"
putquick "notice $nick :vs vs"
putquick "notice $nick :vs vs"
}
[/PHP] PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
bind pub - !kurallar kuraloku proc kuraloku {nick uhost hand chan arg} { global botnick # burada da kanal adını #founders yaptım. Değiştirebilirsin. if {![string match -nocase "#founders" $chan]} { return } # burada kanaldaki tüm nickleri taratıp hepsinin özeline bilgileri # mesajlatıyoruz. foreach n [chanlist $chan] { # kendi özeline atmasın ;) if {$n == "$botnick"} {continue} putquick "privmsg $n :KURALLAR" putquick "privmsg $n :Kural bir şudur.." putquick "privmsg $n :Kural iki budur.." putquick "privmsg $n :Kural üç bu iki kural değiştirilemez" putquick "privmsg $n :Kural dört: kural üç geçersizdir" putquick "privmsg $n :Kural beş: Kuralları boşverin" putquick "privmsg $n :v.s v.s" } # bir de kanal geneline atsın aynı mesajı diyordun; # ki bence gayet gereksiz her iki yere birden attırmak # ama sen istedin ;) putquick "privmsg $chan :KURALLAR" putquick "privmsg $chan :Kural bir şudur.." putquick "privmsg $chan :Kural iki budur.." putquick "privmsg $chan :Kural üç bu iki kural değiştirilemez" putquick "privmsg $chan :Kural dört: kural üç geçersizdir" putquick "privmsg $chan :Kural beş: Kuralları boşverin" putquick "privmsg $chan :v.s v.s" }
• Bu yukarıdaki !kurallar komutu için örnekti; sen bunu !Globallist !yerellist !aciktim !uykumvar gibi istediğin tüm mesajlatmalar için buna bakarak çoğaltabilirsin. |