Cevap: Hoşcakal a$k....
muhakkak hepimiz bu aciyi tatmisizdir. @ancak ölmek mi ? ben kendimi ölümsüz olarak görüyorum. Mekan ve zamandan kopali yillar oluyor. Bir kiza asik olmustum onu gormek icin tam alti saat yol almam gerekiyordu. Bir sabah treni kacirdim asik olmaktan vazgectim. Ölümsüzdüm, ölmekten vazgectim cünkü ölürsem ve eger beni yukarida ödül ve ceza sisteminin bekcileri bekliyorsa cok buyuk kavgalar etmem gerekecekti.
Birseyler yolunda gitmiyorsa farkli dilleri konusuyorsaniz bir birinize anlatacak hicbirsey yok ve herseyiniz var demektir. Hepimiz birer caniyiz hepimiz birer zebaniyiz hepimiz kalplerimizdeki duygulari ve sevgileri öldürüyoruz. Pismanlik ve göz pinarlarinin bir kac damla göz yasiyla islanmasi hic bir anlam ifade etmiyor.
Kendimizi kandirmayalin zaman herseyin ilaci derler, peki zamanin ilaci ne ? Dünya üzerinde yasayan herhangi bir canlidan zerre kadar farki olmayan insanoglunun bu gereksiz cabasi ve kendine verdigi zararda ne ?
en buyuk acinin kendikimizin ki oldugunu dusunuruz hep, dunyadan haberdar olmayan aptallar gibi. Ölmesine ceyrek kalmis, herkesi yasadigina pisman etmeye calisan saglikli olduklari icin sucluluk duymalarini isteyen hastalikli ve yasli bir insan gibiyiz, ayaga kalmanin ve dirilmenin zamani geldide geciyor bile.
Ask kuruntulariyla nacizane kalbini catlatmayin.
Zamanla hersey unutulur, discinin bekleme odasindaki dergileri okumaktan farki yok her saniye lehimize isliyor,
Kuzucuklarim üzmeyin böyle seyler icin o güzel yüreklerinizi : )
Simdi ask'a sen hoscakal de -) uzun bir zaman sonra tekrar gorusursunuz. |