Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2010, 17:41   #31
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deniz Baykal - Kamer Genc Raund 1

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ettirmek mi? Bu kadar mı basitsin sen?

Sen kimsin ki bizim bilgimizi ölçebiliyorsun? Akp harika hükümet, doğru yapar doğru söyler deseydik, En iyi insan olurduk öyle değil mi? İçerideki gazetecilerimizin neden orda olduğunu herkes çok iyi biliyor ama sizde bunu kendinize bile itiraf edebilecek cesaretiniz yok.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lafı çarpıtan biri varsa o da sensin, çünkü saçmasapan cümlelerle postunu doldurmuşsun.
Emin ol bizim babamızla konuştuğumuz kadar, sen hayatında konuşmamışsındır daha. Anlatabildiysem ne ala, eğer yok anlamak istemeyip lafı çarpıtmak istiyorum diyorsan, her zaman yaptığınız şey, şaşırmayız derim.

- Ben okadar basit değilim sen okadar basitsin. İlk kez alelen birşey söyledim ondada lafı çarpıtmaya çalışıyorsun

- Ben bilgi ölçmüyorum son yazdığımı okuyup yazsaydın '' panik '' yapmasaydın bunu yazmazdın yazamazdın .

- Lafı çarpıtıpda CHP'lilere dinsiz dedin diye bana hitamda bulunan sensin ben değilim

- Benim gördüklerimi , yaşadıklarımı sen rüyanda görmeyi bırak hayal bile edemezsin emin ol.

- Herzaman yaptığım şeymiş
Birtane göstersene bu konu haricinde ?

Sende bunlara cevap ver

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver