Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2010, 17:38   #30
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deniz Baykal - Kamer Genc Raund 1

Chat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sendeki nefret kadar değildir. Teşekkür ettirmene gerek yok , iki medeni insan gibi tartışıyorduk 2-3-4 lere ne gerek vardı. Söyleseydin ben desteklerdim seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ama cevabımıda vereyim ;

Senin yaranmı var gocunuyorsun , CHP tabanına söylediğim laflar seni neden bu kadar gerdi sorununmu var ? ( Luis'in ve Qrkun'un birisine söylediği laftır. İyi hatırlatırım. )

Benim özgürlük var dediğim şu ; Eğer Türkiyede yaşıyor isen ve Devlet işleri ile bağlantıların olmuşsa bir nebze , aradaki farkı anlardın. Ariyetten sen bilmezsin babana sor eski günleri , ben biliyorum çünkü cahil kalmadım. 1 Kişiye sormadım 10 kişiye sordum soruşturdum. Geçmişimi araştırdım. Geçmişini araştır öyle gel karşıma. Ne yapmaya calıştığınızı anlamıyorum ama devam edin sonuca varmakdaki ilk adımlarınız hayırlı olsun

Teşekkür ettirmek mi? Bu kadar mı basitsin sen?

Sen kimsin ki bizim bilgimizi ölçebiliyorsun? Akp harika hükümet, doğru yapar doğru söyler deseydik, En iyi insan olurduk öyle değil mi? İçerideki gazetecilerimizin neden orda olduğunu herkes çok iyi biliyor ama sizde bunu kendinize bile itiraf edebilecek cesaretiniz yok.
Lafı çarpıtan biri varsa o da sensin, çünkü saçmasapan cümlelerle postunu doldurmuşsun.
Emin ol bizim babamızla konuştuğumuz kadar, sen hayatında konuşmamışsındır daha. Anlatabildiysem ne ala, eğer yok anlamak istemeyip lafı çarpıtmak istiyorum diyorsan, her zaman yaptığınız şey, şaşırmayız derim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan