Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2010, 16:19   #6
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deniz Baykal - Kamer Genc Raund 1

Bir insan ağzından çıkan söze sahip olamıyorsa büyük konuşuyorsa , kendi yaptığı işi başkasına yıkıyorsa milletin başında duracak kapasitede olmadığı anlamına gelir. Verilmiş sadakası varmış Türk milletinin-ki iktidar olamadı. Ariyetten ben bundan 2 ay önce bir postumda aynen şunu yazdım;

Arkadaşlar AKP olmazsa kim olacak söylermisiniz ? CHP başa geçsin amerikadaki aileler gibi 18 yaşına geldiğinde kızımız bakire ise psikoloğa götürelim acaba kızımızın bir sorunu varmı diye , DTP başa geçsin , Şehitlerimizin kanı yerde kalsın. MHP geçsin sağ sol davalarına geri dönelim. Söyleyin kim geçsin demiştim. Ozaman beni kınayanda çıkmıştı. Ben CHP'li bir kadın profösör vefat ettiğinde zincirli kuyuya gömüleceği esnada oradan geçiyordum. Cenazeden çıkanları %95'i başları açıktı ve mini etekliydi. Heleki o sırada bir kadın bir erkek arasında geçen diyalogu anlatsam (yüksek sesle konuşuyorlardı) bu kadarda olmaz dersiniz. Bumu bize medeniyet getirecek. Medeniyet dedikleri bumu ? Dini değerlerimizi yok etmekmi.

Uzun lafın kısası 2 ay önce söyledim , büyük konuştum ve ortada .!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet