12 Mayıs 2010, 09:34
|
#18 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Bir Kasette Dündar'dan...
Chat izlemedim videonu, youtube kapalı bende. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yeter ya. Tartışmanında bir adabı var. Ne kadar büyüttünüz bu olayı, yazık ya. Sizler de bir hayat yaşıyorsunuz? Bu denli büyük konuşmayı neye dayanarak yapabiliyorsunuz? Çok ahlaklı ve dinli insanlarsanız, Allah'ın gözünde büyük konuşmanında nasıl bir günah olduğunu biliyorsunuz-dur. Bakıyorum da bir çok kişi bunları unutmuş, dayanaksız birşeyler atıp tutuyor? Unutmayın; Sizlerde yaşıyorsunuz bu dünyada. İstediğim partiye oyumu veririm, bu ne seni ne de bir başkasını ilgilendirir, Eğer akpli isen senin partinle de ilgilli yüzlerce olay meydana geliyor? Sen hangi bilgi ya da ilim ile onlara hala oy veriyorsun? Herkes başımıza ahlakiyyun kesildi. Yazdığım 1 satırlık cümleler başkaları tarafından alıntı şeklinde cevabı veriliyor? Ben kendi kendime cevap veremeyecek miyim? İlla birileri cevap vermeli mi? Unutmayın herkes aynı fikirde olmayabilir, karşıt fikirli insanlara da alışın artık. Herkes herşeyin farkında merak etmeyin, siz ne anlatsanız benim kafama girmez çünkü oy verdiğiniz partinin kapasitesi, karakteri belli. Herkes herşeyi biliyor chat. Ben kendi verdiğim parti ile de ilgili herşeyi biliyorum, ama senin partini de biliyorum. O yüzden partiniz hakkında birşey bilmiyorsunuz gibi kelimelerle çarpıtmayın. Hak yiyenlerin sonu belli demişsin de. Yahu bu kadar mı körsünüz? Böyle karşıt olayları bile kendi lehinize çevirerek anlıyorsunuz ya, vallahi helal olsun. Bu arada; Daha geçen gün böyle bir itirafta bulunan kişi kalkmış burda ahlaksızlıkla birilerini suçlayabilip, neler söylüyor? Bu nasıl ikilemdir. Bu itiraf çok mu ahlaklı? Sıktınız artık.
Konu Hayal tarafından (12 Mayıs 2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.
|
| |