Cevap: S.O'nın Hayatından ...
Kadın milletiyle halı yıkamak mı tövbeler olsun ..
Otelin halıları yıkanacaktı .. Müdür ne güzel yıkattırmaya göndericekti anası olucak cadı yok mu Ayşe Teyzemiz .. müdürün aklına girdi yıkamacıya vericeğin parayı bana ver dedi ben yıkarım dedi :/ Müdürde olur dedi al Orkunuda dedi beraber yıkayın dedi. Yıkarsınız değilmi annemle beraber dedi bende seve seve (ike) tabi dedim. Neyse yıkama günü geldi.. Fırçaları aldık deterjanları aldık hortumu çektık halıları ıslatıyoruz ... Deterjanları dökmüşüm halının üstüne fırçalıyoruz dakika bir gol bir fırçanın birini kırdım .. yeni bir fırça almak zor geldi Ayşe Teyzenin elindeki fırçayı aldım tek başıma koskoca halıları yıkamaya koyuldum karı boşta kaldı hiçde yardım etmeye niyetli değil sadece su tutuyor deterjan atıyor falan filan sigara yakıyor komşulara sesleniyor çay içiyor bense geriliyorum arada geliyor yalandan elimden fırçayı alıyor fırçalamış gibi yapıyor daha halının yarısına gelmeden "ver ulan dedim" tabi böyle demedim Ayşe Teyzem sen yorulma ver ben fırçalarım ama içimdeki fırtına nasıl bir bilseniz müdüre öyle bir sövüyorum ki .. ahh beee neyse halının biri bitti durulayarak katlıcaz Ayşe teyze durulucak ben katlıcam hortum itfaye hortumu gibi karı bir türlü doğru tutamıyor yarısı halıya yarısı bana tutuyor su bana geldikçe içimden daha bir şiddetli sövüyorum "kadın doğru tut şunu deli etme benii !!!" diyesim vardı diyemiyorum Ayşe Teyzem istersen sen otur ben katlarım dedim hiç itiraz etmez canına yandığım karısı oturdu koca halıyı hem katladım hem duruladım neyse ikinci halıyı açtık yıkıyorum fırçalıyorum ... kadın aldı elimden yine fırçayı sıkıldı heralde hayret yoksa almazdı ya da kıçı acıdı otura otura :/ neyse fırçalıyor ama nasıl bir görseniz deli olursunuz yalandan öyle git gel yapıyor neyse gördükçe sinirleniyorum bende aldım elime hortumu hiç değilse su tutayım birşey yapayım yoksa dalıcam kadına neyse durulamaya çalışıyorum su tutuyorum kadın bir de demez mi ay çok yoruldum elimdeki hortumu suratına tutasım geldi ama askere kadar bana bu iş lazım diye düşündüm vazgeçtim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ulan maymunnn ne yaptında yoruldun demek de istedim ama diyemedim Ayşe Teyzem istersen otur ben onuda yaparım dedim sağol oğlum dedi oturdu koskoca halıları tek başıma yıkadım .. Müdür arada geliyor kontrole bide diyor ki gülerek lekeler çıkıyor mu lekeler bense surat asık güneş tepemde boncuk boncuk ter döküyorum paçalar ıslak .. Kadınında elinde itfaye hortumu yarısını halıya yarısını bana tutuyor .. bağırmamak için zor tuttum kendimi o halılarıda tek başıma seve seve (ike) yıkadım .. Bir daha yıkamak mı tövbeler olsun neyse parası kendim cebimden veririm ama yıkamam!!! |