Cevap: Bir Kasette Dündar'dan...
Önceki konuyu biraz okudum da, Baykal'a değil ilk önce sizlere helal olsun demek istiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .
"Hatta helali hoş olsun." demiş birisi Baykal'a. Daha sonra bu konuda demiş ki: "Erkek adamdır yapar yorumunu bekliyordum."
Yani yan apartmanda bir ev tutabilmek için yöneticinin yatağında geçtiğinde adama helal olsun.
Ama bu olay sizin apartmanınızda olduğunda tam tersi yorum.
Allah aşkına sizden rica ediyorum, kendinizi bi komik duruma düşürmekten vazgeçin ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . Siz ne biçim Türk kızısınız?
Insanlar düşüncelerini yazıyor, siz ordan alıntı yapıp hakaretlerde bulunuyorsunuz. Ben burada forum kurallarının içerisinde istediğimi söylerim, sende benim düşünceme karşılık bana hakaret edemezsin. Var mı ötesi arkadaş?
Siz gidin, ahlâk kavramınızı en aşağı düzeye çekin(bilmem artık var mı o) daha sonra millete salça olun, düşüncelerini hakaretlere boğun. Bi de utanmadan AKP konusuna gelince 180 derece dönün.
Şimdi size soracaklarım olacak;
1- Bu size yakıştı mı?
2- Madem Baykal yapınca helali hoş, bu adam yapınca neden haram?
3- Tuttuğunuz takım veya parti her neyse(ben herhangi bi parti taraftarı değilim.) bir gün orada milletvekili olmak isteseniz bilmemneyin yatağından geçmeniz mi gerekecek?
Çok saçma. Önce dini daha sonra ahlâkî kavramlarınıza sahip çıkın, daha sonra gelin milleti taşlamaya kalkın bence. Bilmeden uçkuruna düşkün insanları savunuyorsunuz, size birisi askıntı olsa arkadaşlarınıza "... ya" diye anlatırsınız ama.. Çok akıllsınız siz ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Böyle giderse bütün Türkiye'yi kasetlere boğacaklar.
Şükür ki Türkiye'yi Türkiye yapan değerler böyle yöneticiler veya sizin gibi düşünenler değil Atatürk'ümdür.
Şükür..
İyi forumlar. PS: Anlamayanlar, önce postumu yeniden gözden geçirsin. Anlayanlar kendini savunmasın, şu anda zaten kıpkırmızı olmuş durumda benim değerlerime küfrediyorlardır. İlk ve son postum olacaktır. Değerlerini böyle yıkan insanlarla işim yok. İçimdekileri döktüm sadece. |