Cevap: Forumda evlilik :D Admin koca:P
| Simge Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Evlilik forumun ortasında yaşanınca özel hayat diye bişeyde kalmıycak tabi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) bayan- aşkıım erkek- efendim canım bayan- hadi yatalım artık.. erkek- tamam aşkım. bayan- topiği kilitledin dimi 8 Kişi Burada Takılıyor (3 Misafir üye 5 i Kayıtlı üye erkek- dağlın lan iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla bayan-Aşkım Ben sana küsüm erkek-Neden aşkım bayan-Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın erkek-Ama aşkım resimler bölümünde bir **** hakkında yorum yapmıştım sadece bayan-Olsun altınada yorum yapabilirdin erkek-Saçmalamaya başladın sen artık güldozer.. bayan-Girip o postları editleyeceksin erkek-Ya bi git ya bayan-O zaman bu ilişki burda biter erkek-Düş yakamadan güldozerrrrr bayan-Banlatcam seni erkek-Ben forumdan ayrılıyorum zaten bayan-İmzanı sil öle git erkek-Sende nickini değiştir bayan-***** erkek-Manyak bayan-Akşam eve gelirken 2 ekmek al erkek-Olur | Bu Kısım Güzelmiş. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Özellikle ;
| Alıntı: | 8 Kişi Burada Takılıyor (3 Misafir üye 5 i Kayıtlı üye erkek- dağlın lan iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla | Burasına Güldüm Baya. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Teşekkürler Simge. Forum'un Gülmeye Hakkı Var Baya Gerilimli Konulardan Çıkıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Herkez Siyasetçi Olmuş. :P |