Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2010, 11:18   #60
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flash: Deniz Baykal istifa etti

Biliyordum Nickolas biliyor musun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Önceki mesajına yaptığım yoruma böyle bir yorum getireceğini.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyisini doğrusunu sizde iyi biliyorsunuz da, bunlar işinize gelmiyor. Ne kastettiğini gayet iyi anlamış durumdayım. Sırf ortalık gerilsin diye yapmıyor musunuz zaten? Amacın bu olmasaydı orjinali

Alıntı:
Sadece "Namus" temalı yorumları açıklığa getirmek için yorum yapacağım.

Alıntı:

Baykal biriyle olmuş ya da olmamış. Birlikte olduğu kişi evli ya da değil. Bu beni ilgilendirmiyor. Neden mi? Çünkü buna Baykalın temsil ettiği kitle karar vermelidir. Ben Baykala oy vermiyorum ki, onun ahlak anlayışı beni ilgilendirsin? Onun hesabını kesme yetkisi olan yalnızca temsil ettiği kitledir. Yanında olmak istiyorlarsa olurlar. Olmak istemezlerse olmazlar.

Olarak kaydettiğin mesajı;

Alıntı:
Söylemeden de edemeyeceğim. Bu konu sayesinde kimilerinin de ahlak anlayışı hakkında da yeteri kadar bilgi sahibi oluyoruz

Sonradan editleyip bu cümleyi eklemezdin.
Olumlu mesaj olumsuza çevrilirse şekildeki gibi; bende bunu iyi niyet görmem.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver