|
BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
O kadar mantık dışı bir yorum ki. Baykalın tarafında olanların ahlak anlayışını kim sorgulayabilir? Yani onun bu durumunu savunanlar ahlaksız oluyor? Bu ülkede gün geçtikçe ne olaylar dönüyor? Konu baykal olunca, dilleriniz açılıveriyor. Milletin yatak odasına sizler gibi meraklı değiliz. Bunun tek sebebi bu. Komplo olan videoyu, bilgisayarlarına alabilen bir ahlak anlayışı var. O kadar ki araştırılmış, bulunmuş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ah Türkiyem ah. Böyle .... videoları araştırılacağına daha bilgili, ilimli şeyler araştırılsa. Böyle cehaletler olmazdı. Türkiye'de cinsel açlık var. Bu da her geçen gün artıyor. Çocuklara tecavüz oluyor, her geçen gün artıyor. Baykalın kendi özel hayatında yaptığı ya da yapmadığı bu davranış mı ahlaksız, yoksa çocuklara yapılan tecavüzler mi ahlaksız? Bunları düşünün biraz. |
Daha önce forumda bir favorim vardı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Onun yerini aldın, yeni gözdem sensin tebrikler!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Muhalif mesajına gelince. Her gün gazete okuyorum, bilgi için teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yazdığım cümlelerin sağa sola çekilmesine alışkınım o yüzden biraz açayım o cümleyi...
Burada Baykal 'ın yanında olmak mesele değildir. Etik ve ahlak kurallarını hiçe sayan biri tarafından temsil edilmek istiyorsanız "Bir önceki yorumumda" olduğu gibi bu sizin seçiminizdir dedim. Türkiyede evet cinsel bir açlık var. Peki bir siyasi liderin örnek konumunda olması gerekirken, "Temsil edilen" olarak nasıl bir ahlak ve etik anlayışına sahip olduğunuz
kesinlikle ortaya çıkıyor
"Efendim, Türkiyede cinsel açlık var? E Herkes aynı şeyi yapabilir. Neden? Özel hayat"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) Bu zamana kadar duyduğum saçma fikirler arasında ilk 10 'a rahat girer.
Seninle en son yaptığımız tartışmada da söylemiştim, Belinay. Sebep ve Sebepten doğan sonuç önemlidir. Bu konuda daha önce böyle bir anlayışa sahip olmadığını söylemiştim. Üzgünüm ki hiç gelişme olmamış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eh bunu da sağa sola çekmemen için söylüyorum. Bu bir hakaret değil