Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2010, 02:15   #45
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flash: Deniz Baykal istifa etti

Boshluq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şaka mısın sen ? .) Adam hatunla yatmış, sonra da hatunu milletvekili yapmış. CHP'de milletvekili olmak, Baykal'ın yatağından mı geçiyor ? Öyle bir kaptırmışsınızki kendinizi muhalif olmaya, böyle bir ahlaksızlığı dahi yatmışsa yatmış, bize/size ne diye geçiştirebiliyorsunuz. Bahsi geçen insanlar sıradan birileri değil. Türkiye'de, mecliste temsil edilen bir partinin genel başkanı ve milletvekili. Kaldıki her ikisi de evli. Ne namus anlayışınız var, pes doğrusu!

yoo hiçte şaka değilim..
evet yatmışsa yatmış banane..
ülkede bunca sorun varken ben kim kimle yattığını tv'de sürekli izlemek zorunda değilim.. anladın?
Ülkede onca aç insan var konu olmuyor adam manşet..
Emekli geçinemiyor,işsizlik almış başını gitmiş,Pkk şrfsizleri kuduruyor biz ülke olarak onca şehit veriyorken ben gündemde bunların olmasını istemiyorum.. Ha bi bu adam mı yatmış biriyle.. Senin çevrendede oldukça vardır emin ol belki biliyorsundur belkide bilmiyorsundur.. Namus sadece bacak arasında değildir.. Düşünceleri o.... olması insanın..

Ben Türk kızıyım ..
Atatürk'ün kızıyım,
Çelişkilerim yoktur benim.
Ve namusum bir çoğunun düşündüğü yerde değil!
Düşünmek ve üretmek için,
Öğrendiğimi iletmek için,
Bütün çaba ve gayretim.

----------

ηιℓуα♥ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yanlış anlamada ben burda Akp yada Mhp yi Savunmuyorum

Acaba R.Tayyip Erdogan yada D. Bahceli nin Boyle Goruntuleri Ortaya Cıksaydi Ayni Sekilde Yatmışşa Yatmış Diyebilecekmiydin Merak Ediyorum Acıkcasi?

Sanmıyorum ama Yinede Merak Ediyorum.

Yazımı iyi okudun mu?
Hani dediğimi anladın mı ya da anlayabildin mi?
Akp,Chp vs vs umrumda değil ok?!
Bu ülkede çözülemeyen onda olay varken saçma olayların manşet olmasına sinirleniyorum sadece..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver