Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2010, 01:36   #44
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flash: Deniz Baykal istifa etti

ηιℓуα♥ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Boyle Namus Anlayısı icinde Bulunan Birine birak oyumu bi bardak su bile vermem..

Orası insanın özelidir. O kamerayı sokan hükümete sormak lazım. Her hükümet zamanında bu denli ilişkiler olmuştur. ama hiçbir hükümet zamanında böyle int. ve basın aracılığı ile yayınlanmasına izin verilmemiştir. AKP, yani hükümet, bunu yayınlatmamak için hiçbir girişimde bulunmamıştır. Lafın kısası bu bir komplodur. Ben videoyada pek inanmıyorum sayın baykal daha kalıplı ve kiloludur. Gerçek bile olsa o video baykalı değil. İç işleri bakanı ve Adalet bakanı sorumludur. Burada kimse ile münakaşaya girecek değilim. Lafım kısa ve özdür.

Ben Baykalın CHP den ayrıldığına üzüldüm. Herkezin kendi özel hayatı ne yaptığı ne ettiği? kimle flört yaptığı kimi ilgilendirir? Anayasada özel hayatın gizliliği açık ve net olarak belirtilmiştir. Sayın baykalında dediği gibi bu bir komplodur. Genel kurul seçimlerine aday olursa yeniden delege olarak baykala oyumuzu vereceğiz. Yaptıysada helali hoş olsun. Kimler ne yapmıyor ki? AKP sütten çıkma ak kaşık mı ki.? Her zaman her yerde baykalın yanındayız! Partinin başına gelmese bile göstereceği kişiyi Destekleyeceğiz.! Sayın başkanımızın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat