|
Bora Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben Baykalın CHP den ayrıldığına üzüldüm. Herkezin kendi özel hayatı ne yaptığı ne ettiği? kimle flört yaptığı kimi ilgilendirir? Anayasada özel hayatın gizliliği açık ve net olarak belirtilmiştir. Sayın baykalında dediği gibi bu bir komplodur. Genel kurul seçimlerine aday olursa yeniden delege olarak baykala oyumuzu vereceğiz. Yaptıysada helali hoş olsun. Kimler ne yapmıyor ki? AKP sütten çıkma ak kaşık mı ki.? Her zaman her yerde baykalın yanındayız! |
yahu Baykal'ın nesine yanındasın anlamıyorum adam birlikte olduğu kadını kocasından teslim alıyor videoyu izledin mi ? Bunun AKP'si MHP'si yok kim yaparsa halk tarafından tepkiyi görecektir. Ayrıca Baykal'ın siyaset hayatı pek parlak bir insan değil kendisinden daha sonra siyasete başlamış kişiler bile bu ülkede lider oldu kendisi olamadı halk bu adamı is-te-mi-yor ! Onuruyla istifa etmek varken bu şekil istifa etmek zorunda kaldı içine oturmuştur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Üzülmesine bende üzüldüm bir Köklü partinin lideri bu şekil video ile gündeme düştü . Ülkede rezil olmasını bırak Dünyaya rezil etti kendisini .. :S