Cevap: 24. Hafta 'Çok Bilmiş' Dila
-Hayatında yarım kalan şeyler seni nasıl etkiler? Yarım kalan şeylerden nefret ederim. Birşey ya tam olmalı ya da hiç olmamalı. Yarım kalanlar hep canımı sıkar. -Takıntıların varmıdır? Takıntılarım var aslında. Mesela renk takıntım var, uyumsuz renkleri giyemem. Hiza takıntım var, masamdaki herşey belli bir çizgide durmak zorunda.
-Herkesle arkadaş olurmusun ? Herkesle arkadaş olmam. Arkadaşlar insanın kendisini yansıtır. Ben gibi olmayanlarla arkadaş olamam..
-Hayat şu ana kadar sana ne öğrettı ? Hayat bana ne kadar emek verirsen ver, ne kadar can dersen de insanların nankör olduklarını ve kimseye kendim kadar değer vermememi öğretti.
-Yalnızlık ne ifade ediyor ? Yalnızlık benim için huzur demek, bazen yalnızken kendimi daha huzurlu hissediyorum.
-Mutlu olabilmen icin ne gerekli ? Mutlu olabilmem için küçük şeyler gerek, küçük bir cümle, güzel bir bakış, sevdiklerimin yanımda olması ve beni sevdiklerini hissettirebilmeleri lazım.
-Hayatta karşılaştığın en büyük sorun neydi.. nasıl üstesinden geldin? Karşılaştığım en büyük sorun dedemi kaybetmekti. O benim için herşeydi. Mavi gözlerinde kaybolduğum tonton yanaklımı bir daha göremeyecek olmak ve ona dokunur gibi toprağa dokunmak bana acı veriyor. Her mezarına gittiğimde onunla konuşmak ve beni duyduğunu hissetmek bana güç veriyor ve bu şekilde onsuzluğun üstesinden gelmeye çalışıyorum. |