Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2010, 17:26   #26
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onlar için (ön yargıları için), ergenekon'un e'sini duymaları yeterli.

Benim için ; Veli Kücük ve bilimum Darbeciler SUcludur. Evinden Devleti Yıkmak üzere yapılmış planlar cıkan ve Arazisinden Devleti yıkmakta kullanacagı silahlar cıkan bir grup insan'ın Masum olduguna nasıl inanıyorsunuz ya. Bu kadar mı körsünüz ? Bu kadarmı taraflısınız yahu ? Gözlerniz Gördügü halde Kör taklidi yapmayın yahu. Durun büyük yazayım belki Etkisi Olur SUCLULAR... Bakın dikkat ettiyseniz Komplo belgelerinden felan bahsetmiyorum -Cetin Dogan,Dursun Çicek-

----------

Luis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkes, dayağa karşı + okulda siyasete karşı + din ve ahlak bilgisi öğretmeninin şiddetine karşı.
Siz yukardakilerin aksine hemfikirsiniz öyle mi ? muhatap olmayın arkadaş Allahınızı çok seviyorsanız.
Neyi kabulleneceğiz? Konumuz, dayak ve okulda siyasetse, bana neyi kabulettirmeye çalışıyorsunuz?

Bilmiyorumki daha neyi nasıl ve daha acık nasıl yazayım
Sizler hala aynı zihniyette ilerliyorsunuz
İlla sizin görüşünüz olacak "Evet Evet Sizin görüşünüz harika" bunumu bekliyorsunuz ? Siz dogru olanları kabul etmekten cekinen insanlarsınız Size bunları kabul ettirmeye calışıyorum.Aklınızla düşündügünüzü klavye ile yazıya dökemiyorsunuz. Şaşırtın bizleri Muhalefet olamayın,yıkıcı olmayın. Tarafsız olun. Bizler Tarafsız değilsek sizler tarafsız olun. Olunki sizlerden örnek alalım. Sizler Tarafsız değilseniz bizler tarafsız olalım,Olalımki bizlerden örnek alın.. Ama nerede..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver