Benim için ; Veli Kücük ve bilimum Darbeciler SUcludur. Evinden Devleti Yıkmak üzere yapılmış planlar cıkan ve Arazisinden Devleti yıkmakta kullanacagı silahlar cıkan bir grup insan'ın Masum olduguna nasıl inanıyorsunuz ya. Bu kadar mı körsünüz ? Bu kadarmı taraflısınız yahu ? Gözlerniz Gördügü halde Kör taklidi yapmayın yahu. Durun büyük yazayım belki Etkisi Olur SUCLULAR... Bakın dikkat ettiyseniz Komplo belgelerinden felan bahsetmiyorum
-Cetin Dogan,Dursun Çicek-
----------
Bilmiyorumki daha neyi nasıl ve daha acık nasıl yazayım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sizler hala aynı zihniyette ilerliyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İlla sizin görüşünüz olacak "Evet Evet Sizin görüşünüz harika" bunumu bekliyorsunuz ? Siz dogru olanları kabul etmekten cekinen insanlarsınız Size bunları kabul ettirmeye calışıyorum.Aklınızla düşündügünüzü klavye ile yazıya dökemiyorsunuz.
Şaşırtın bizleri Muhalefet olamayın,yıkıcı olmayın. Tarafsız olun. Bizler Tarafsız değilsek sizler tarafsız olun. Olunki sizlerden örnek alalım. Sizler Tarafsız değilseniz bizler tarafsız olalım,Olalımki bizlerden örnek alın.. Ama nerede..