Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2010, 17:14   #25
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle Lise Ögrencisine Haksız yazmadım yazdıklarımdan o anlamı cıkarıyorsan Gercekten Cok Harika Bir yorumcu olmalısın Luis
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lise Ögrencisi Konuşması konusunda Haksızdır bu konuda hem fikir olalım. Ögrenci Haksızsa Hocanında Haklı olacak hali yok. Tabiki Hocada Haksızdır bu durumda. Ögrenci Devam eden bir dava hakkında konuşulmaması gerektigi hususunda Haklıdır onada birşey diyemem. Ama Dvanın Sucluları belli Dava Sadece Hukuki prosedur bu konudada hem fikir olalım. Sizler yine benim demek istedigimden kendinize göre anlamlar cıkarmışsınız. Ufak tefek noktalara takılmayın derim. Mesajımın Genel teması Lisede Siyaset. Ama sizin dediginiz Hoca Konuşmuş O haklıda Ögrenci konuşmuş O haksızmı ? Siz önce benim yazdıgımı bir onaylayında Sonra ufak hususları düzeltiriz. Cesaretiniz yoksa onaylamaya -Ki sanmıyorumda oldugunu- Peki diyecek birşey yok.. Şunuda Belirtmek İsterim ; Dogruları kabullenmek bence cok buyuk bir erdem. Bence Bu erdem'e sahip olun tarafsız olup dogruları onaylayın...

Herkes, dayağa karşı + okulda siyasete karşı + din ve ahlak bilgisi öğretmeninin şiddetine karşı.
Siz yukardakilerin aksine hemfikirsiniz öyle mi ? muhatap olmayın arkadaş Allahınızı çok seviyorsanız.
Neyi kabulleneceğiz? Konumuz, dayak ve okulda siyasetse, bana neyi kabulettirmeye çalışıyorsunuz?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet