Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı
Öncelikle Lise Ögrencisine Haksız yazmadım yazdıklarımdan o anlamı cıkarıyorsan Gercekten Cok Harika Bir yorumcu olmalısın Luis Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Lise Ögrencisi Konuşması konusunda Haksızdır bu konuda hem fikir olalım. Ögrenci Haksızsa Hocanında Haklı olacak hali yok. Tabiki Hocada Haksızdır bu durumda. Ögrenci Devam eden bir dava hakkında konuşulmaması gerektigi hususunda Haklıdır onada birşey diyemem. Ama Dvanın Sucluları belli Dava Sadece Hukuki prosedur bu konudada hem fikir olalım. Sizler yine benim demek istedigimden kendinize göre anlamlar cıkarmışsınız. Ufak tefek noktalara takılmayın derim. Mesajımın Genel teması Lisede Siyaset. Ama sizin dediginiz Hoca Konuşmuş O haklıda Ögrenci konuşmuş O haksızmı ? Siz önce benim yazdıgımı bir onaylayında Sonra ufak hususları düzeltiriz. Cesaretiniz yoksa onaylamaya -Ki sanmıyorumda oldugunu- Peki diyecek birşey yok.. Şunuda Belirtmek İsterim ; Dogruları kabullenmek bence cok buyuk bir erdem. Bence Bu erdem'e sahip olun tarafsız olup dogruları onaylayın... |