Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2010, 16:36   #20
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Lise öğrencisine 'Ergenekon' dayağı

*Ya siz neden bahsediyorsunuz ? Veya neyi görmek istemiyorsunuz ? Sorun burada bence dayak değil Sorun Lisede -Eğitim Kurumunda- Siyaset'in konuşulmasıdır. Ve Konuşan kişide 15 yaşında bir bireydir. Hayatı daha cok iyi kavrayamıyan,Ergenlik döneminde olan bir birey. Sizler bunu görmezden gelip kendi düşüncelerinizi karşıt görüştekilere kabul ettirmeye calışıyorsunuz hala.Eğitim Kurumunda eğitim konuşulur Siyaset konuşulmaz. Üniversitede KOnuşabilirsin Neden ? Cünkü oradakiler belli bir seviyeyi aşmış kişiler oluyor genellikle -hepsi için bu söylenmez ama- Sözün özü ; Tartıştıgınız Konu bence yanlış...
* Dayak konusuna gelince Evet dayak yanlış bir metoddur ama bazı yerlerde gerekli olabilir.Her yerde ve konuda dayak olmaz. Ve şunuda görüyorumki bazı arkadaşlarda İşlerine gelen mesajlara cevap veriyorlar PentagraM Cok dogru bir konuya değinmiş ama karşıt görüşlü arkadaşların herhalde dogruları onaylıyacak kadar cesaretleri yok sanırım veya muhalefet olacak bir nokta bulamadılar herhalde..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver